smaakboetiek

In onze traiteurzaak bieden we u een verfijnde selectie aan dagvers bereide, gezonde en eerlijke gerechten en delicatessen.

Ons assortiment bestaat uit onder andere kaasbuffetten, koude schotels, charcuterie- en tapasschotels, geschenkmanden en nog veel meer! Laat u verleiden door de prachtige presentatie, de heerlijke aroma’s en het advies van onze ervaren medewerkers.

Wat uw wens ook is, De Smaakboetiek staat voor u klaar!
Kom even langs in onze gezellige traiteurszaak aan het Donkmeer en laat u verrassen.

dagverse bereidingen

Dagverse maaltijdbereidingen

Geen zin om te koken, maar toch genieten van een verse, gezonde maaltijd? Onze overheerlijke maaltijden worden elke dag met verse ingrediënten bereid.

Walking dinner of buffet

Dagschotels en koude schotels

Een lekkere dagschotel voorzien voor uw gasten? De Smaakboetiek biedt u verschillende soorten schotels met een unieke samenstelling van ingrediënten.

kaas- en charcuterieschotels

Kaas- en charcuterieschotels

Wilt u uw gasten trakteren op een heerlijke kaas- of charcuterieschotel? In onze traiteurzaak vindt u de lekkerste samenstellingen.

Kaas of tapas

Tapasschotels en aangepaste aperitieven

Wilt u graag tapas serveren? Wij voorzien een ruim assortiment koude en warme gerechten, van vis-, vlees- en vegetarische hapjes tot de lekkerste aperitieven.

geschenkmanden

Geschenkmanden

Geen inspiratie voor een origineel cadeau? De Smaakboetiek stelt unieke geschenkmanden samen met de beste producten en ingrediënten. Succes gegarandeerd!

verrassingsbroden

Verrassingsbroden

Wilt u eens een speciaal brood uitproberen? In onze traiteurzaak vindt u een uniek assortiment aan verrassingsbroden die uw smaakpapillen prikkelen.

De Smaakboetiek zet volop in op versheid, verfijnde smaken en verse ingrediënten. Zo bent u zeker dat élk feest een schot in de roos wordt. Neem zeker ook eens een kijkje in onze eindejaarsfolder.

Kom vandaag nog bij ons langs en ontdek ons uitgebreid aanbod in de winkel. Er is ruime parkingmogelijkheid voor de deur.

Bekijk eindejaarsfolder

Ontdek ook onze smaakcatering

Wilt u genieten van een aan huis geleverde maaltijd of wilt u uw klanten en prospects trakteren op een onvergetelijke walking dinner? De Smaakboetiek verzorgt gerechten, maaltijden en buffetten voor elk feest of evenement, zowel voor particulieren als bedrijven.

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Genieten van dagvers bereide gerechten?

Kom vandaag nog even bij ons langs!

BEZOEK ONS